Zinedine Zidane

Mange Manchester United fans mener at manager Ole Gunnar Solskjær faktisk burde gi opp prosjektet Paul Pogba og heller ha fokus på å finne noen som har mindre nykker og som alltid leverer.

Det er ingen som er uenige i at på topp er den franske superstjernen fantastisk god, noe han viste i sommer da Frankrike vant VM i Russland og noe han har tidvist vist frem i Manchester United, spesielt i begynnelsen av Ole Gunnar Solskjær sin tid på Old Trafford.

Les: Noen Benfica fans reiste til feil Frankfurt for å se Europaliga kamp

I dag blir det en tøff bortekamp mot Everton, med få poeng igjen å hente i årets Premier League og et stort behov for å klatre er nødvendigheten å ha en superstjerne man alltid kan stole på tydelig. – Manchester United fans håper Paul Pogba har stått opp med riktig bein først og er klar for å levere.

Les: Zlatan sørger igjen for at han ikke blir glemt i Europa

Tror Paul Pogba med rett veiledning kan bli konsistent bra

Real Madrid manager Zinedine Zidane ser på Paul Pogba med lett pirring i underlivet og mener han passer perfekt inn i hans strategi for gjenreisning av klubben han tre år på rad vant Champions League med.

En artikkel i Marca har satt fart på ryktene om en overgang til Real Madrid i sommer, en overgang som trolig vil ligge i underkant av 1,5 milliarder kroner. (Vi har hørt summer helt oppe i 5 milliarder)

«Han tilfører noe som få andre kan, takket være sine kvaliteter» Zinedine Zidane, ifølge Marca.

For et par uker siden var det nok en runde med Real Madrid rykter, da også i Marca: Zidane har kunnskap om at Pogba ønsker seg til Real Madrid, og at Pogbas agent, Mino Raiola, har informert Real Madrid om at «alt er mulig», og at det «vil være enklere å signere Pogba enn Mbappé».

Den spanske journalisten Guillem Balague skråsikker på at Pogba-overgangen ikke vil bli virkelighet denne sommeren.

– Zidane har helt klart lyst på Pogba, og Pogba har flørtet med Real Madrid. Når slike ting skjer, skjer det fordi noen ønsker at noe skal skje. Men det betyr ikke nødvendigvis at noe vil skje.

– Pogba har støttet Solskjær, Manchester United ønsker ikke å bli kvitt Pogba og Real Madrid er på ingen måte villig til å betale det Pogba vil koste på nåværende tidspunkt.