En meget fornøyd Cristiano Ronaldo

På lørdag etter å ha vunnet 2 – 1 mot Fiorentina ble Juventus for 8 gang på rad vinner av Serie A og med det ble Cristiano Ronaldo historisk som den første som har vunnet Premier League (med Manchester United) La Liga (med Barcelona) og nå Serie A(med Juventus)

Fem kamper gjenstår, men Juventus kan allerede juble for serie A-gull etter de snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Fiorentina.

Det finnes andre imponerende kombinasjoner, Arjen Robben har vunnet Eredevise (med  PSV Eindhoven), Premier League (med Chelsea), La Liga (med Real Madrid) og Bundesliga (med Bayern München).

Les: Leeds har blinket seg ut Liverpool angreps duo

Etter det ble klart at Juventus ble seriemestre på nytt kunne Cristiano Ronaldo fortelle verden han 1000% sikkert fortsetter.

Noen eksperter har stilt spørsmål om Juventus sin portugisiske superstjerne ville finne nye beitemarker etter de røk ut av Champions League mot Ajax, men de spekulasjonene blir grundig parkert i samtale med DAZN samtidig som Ronaldo definerer årets sesong som en suksess.

«Jeg er med 1000% sikkerhet i Juventus,»

«Etter min mening var det en veldig god første sesong, og jeg justerte godt. Vi vant «scudetto» og den italienske supercupen, som absolutt ikke er lett å oppnå».

«Det var et år med suksess, og vi er glade. Du kan ikke vinne hele tiden. Vi følte at vi kunne gjøre mer og vi ønsket å vinne, men bare ett lag kan vinne Champions League»

Les: Rafael Benitez fremtidsplaner bekymrer Newcastle fans

Juventus – Fiorentina 2-1
Serie A
6′ 0-1 Nikola Milenkovic
37′ 1-1 Alex Sandro
53′ 2-1 German Pezzella