Ser? (foto: barcelona, twitter)

Natt til onsdag stiller David Beckhams Inter Miami opp til prestisjekamp mot Barcelona. United-ikonet har de siste årene lovet et ras av stjerner fra europeiske toppklubber til Inter Miami, men må nøye seg med at Barca nå drysser stjernestøv på Inter Miami-supporterne. En ekstra stjerne i margen til Beckham ville vært å ta noen bilder med tidligere El Clasico-rival Xavi (2003-07).

Dette var planen – som nå går i vasken. Da Xavi jobbet som trener for qatarske Al Sadd, inkluderte det reiser til Iran. Dette liker Joe Biden og gjengen dårlig, Barcelona-manageren ble denne uken nektet innreise til USA sammen med troppen sin.

LES: Klar for endringer i Manchester Uniteds midtforsvar

Barcelona meldte at dette skulle løse seg på rekordtid, men når Barcelona-stjernene går ut på gressmatta mot Inter Miami, glimrer Xavi med sitt fravær. Ifølge spanske Sport er papirarbeidet på plass, men flyet til Xavi ble kansellert (ikke bare SAS som sliter), og gjør at manageren ikke rekker første testkamp.

LES: Tottenham presenterer sin sjette sommersignering

Dermed må David Beckham nøye seg med å ta blide av seg selv med Xavi-bror og assistenttrener, Oscar Hernandez. Sorry, David.