Som vi husker denne spilleren. (c) Bilde Liverpool FC: Xabi Alonso

Den tidligere spanske midtbanespilleren Xabi Alonso har blitt utnevnt som leder for Real Sociedads andrelag. – Han tar dermed et nytt skritt i sin trenerkarrière. 

Xabi Alonso er tilbake der en utrolig karriere startet, han som etterhvert ble en av tidenes beste midtbanespillere gikk i gradene i Real Sociedad fra spill på ungdomsalget til klubbens største stjerne før han i 2004 ble solgt til Liverpool, etter det var det Real Madrid som gjaldt før han avsluttet sin tid som aktiv i 2017 da som spiller for Bundesligagiganten Bayern München

Les: Gjorde jobben for Chelsea, på vei til Juventus

Det er godt med vinnererfaring 37 år gamle Alonso bringer med seg han har vunnet  Champions League med både Liverpool- og Real Madrid, samt verdensmester og to ganger europamester med Spania.

De siste månedene har han vært trener i Real Madrids ungdomsavdeling, men nå kommer det nye utfordringer i sin barndomsklubb Real Sociedad. – Du skal ikke se bort ifra han tenker å gå i «gradene» igjen og om ikke så lenge overta managerstolen.

Les på Popidol: Robert Pattinson er nye «Batman»

Klubben sier på sin hjemmeside at den 37 år gamle Xabi Alonso har blitt ansatt som ny leder for klubbens andrelag Sanse. Avtalen gjelder for de neste to sesongene.