Wout Weghorst

Det har vært mye frem og tilbake, men nå skal ting være i orden. – Grunnen til at det har tatt litt ekstra tid er at Wout Weghorst er på en låneavtale med Besiktas fra Burnley.

Besiktas kompenseres med 32 millioner for avbrutt låneavtale, penger de nå vil benytte for å finne en erstatter. Manchester United manager Erik ten Hag fyller opp klubben med nederlendere og går det som han vil blir det ikke siste landsmann som går inn portene på Old Trafford i vinter.

Foot Mercato skriver at Manchester United, Besiktas, Wout Wehghorst helt enige og den nederlandske forwarden slutter seg til Premier League-klubben denne uken. – Akkurat nå er han på vei til Manchester for medisinsk undersøkelse.

Les: Liverpool i samtaler med fransk «wonderkid» og sønn av en legendarisk spiller

Tyrkiske A Spor opplyser at 30-åringen dro fra Istanbul torsdag morgen og før det pakket han tingene sine og tok farvel med lagkameratene.

NTV melder at Besiktas har brutt låneavtalen, som var en nødvendighet for at Weghorst skulle lånes ut fra Burnley til Manchester United, og TRT Sports opplyser at den tyrkiske klubben får tre millioner euro i kompensasjon.

Spissen scoret ni mål og fire målgivende pasninger for Besiktas denne sesongen. Kontrakten hans med Burnley løper til sommeren 2025.

SISTE: Tottenham har tatt stor avgjørelse om angrepsspiller

Nederlenderen har tidligere spilt for klubber som Wolfsburg og AZ.