Wilfried Zaha

Den svært karismatiske venstrevingen Wilfried Zaha har hele sin karriere hoppet frem og tilbake mellom Crystal Palace og Manchester United.

Crystal Palace solgte han til Manchester United i januar 2013 og tok han umiddelbart tilbake på lån, så til sommeren var han tilbake på Old Trafford hvor han ble i et halvt år før et nytt lån ble arrangert, men den gangen ikke tilbake til Selhurst Park, men til Cardiff. (Halvåret som ble unntaket som bekrefter regelen).

«Jeg kommer tilbake til Arsenal»

Vel tilbake til Manchester United ble et nytt lån til Crystal Palace avtalt, men denne gangen lå det en billig kjøpsopsjon på Wilfried Zaha i bunn. Så fra 2.februar 2015 var 30 åringen tilbake som Crystal Palace spiller på permanent basis.

Nå går det som i praksis har vært 13 år som Crystal Palace spiller mot slutten, i hvert fall hvis vi skal tro den italienske journalisten Nicolo Schira. – Han melder at Wilfried Zaha kan snart være en saga blott i Crystal Palace. Partene er ikke enige om en forlengelse av kontrakten som går ut i sommer, og ivorianeren har allerede fått mange tilbud.

Evening Standard nylig at AC Milan og tre klubber fra Saudi-Arabia, hvorav en er Al-Nassr, (klubben til Cristiano Ronaldo), allerede har kommer med luftige kontraktsforslag.

Les på F7: Paul McCartney skal spille inn en låt med The Rolling Stones!