Pure passion. (foto: united, twitter)

Han er noe for seg selv, den argentinske terrieren. Da Erik Ten Hag insisterte på å ha med seg 1,75 meter lave Lisandro Martinez til å fikse midtstopper-utfordringen hos Man United i verdens tøffeste liga, var det flere som ristet på hodet. Den argentinske verdensmesteren har så til de grader vist han har det som skal til for å lukke kjeften på kritikerne.

Med 34 kamper i United-drakta har 25-åringen blitt en av byggesteinene til Ten Hag i forsvaret, ingen prater lenger om den manglende høyden til den argentinske terrieren.

LES: David Beckham gir Kieran Gibbs ny jobb

Vi så det i VM-sluttspillet, vi ser det hver uke på kamparenaen rundt om i de største ligaene i Europa. De argentinske spillerne har noe helt spesielt som nå får toppklubbene til å åpne den store lommeboka for å sikre seg en argentiner i troppen.

Martinez gir oss en innføring i oppveksten sin i Argentina.

-Det er virkelig, virkelig vanskelig å holde igjen følelsene. Noen ganger har jeg lyst til å «slå i hjel», men man skal også ha kontroll. Jeg tror det er kulturen vår fra Argentina – vi er lidenskapelige, begynner Martinez til The Telegraph.

Men lidenskap og emosjoner er ikke det eneste som gir argentinerne en helt spesiell energi på kamparenaen.

-Fotball er alt for oss, det er derfor vi alltid gir alt av oss selv. Jeg kan huske da jeg var veldig ung, rundt 4 eller 5 år.. Jeg begynte å gråte når jeg tapte. Så det er noe vi har i blodet og i hjertet, kommer det fra Uniteds argentiner.

LES OGSÅ: Mason Greenwood i to lange møter med Manchester United

Passion, gir alltid alt av seg selv, hater å tape, har det i blodet, har det i hjertet. Høres ut som en spiller Sir Alex Ferguson også hadde valgt til sin Man United-tropp.