Har ankommet Paris. (foto: fra PSG, twitter)

Georginio Wijnaldum er historie hos Liverpool og svetter seg nå i form sammen med Sergio Ramos (fortsatt litt uvirkelig) og resten av PSG-gjengen. Vi lurer fortsatt på hvorfor nederlenderen ikke endte hos Koeman og Barcelona, nå får vi svaret.

-Det var et tøft valg. Jeg har holdt med Barca siden jeg var ung. Jeg er fan av klubben. Vi forhandlet med dem, og jeg hadde en god følelse, men jeg forhandlet også med andre klubber, begynner Wijnaldum til RMC Sport.

Les: Budrunden i gang: Mikkel Damsgaard skal hentes til Premier League

Fan av Barcelona siden barndommen, nå muligheten til å spille for klubben. Hva i huleste skjedde underveis?

-PSG meldte seg før Barca, men pratet bare. Det var ikke skikkelige forhandlinger. Så snakket jeg med Leonardo og Pochettino som jeg kjenner fra tiden hans i Tottenham, hvor jeg snakket med ham fordi han ville hente meg. Jeg hadde allerede en god følelse med å jobbe med ham, fortsetter Wijnaldum.

Så det var Mester Pochettino som kallet høyere en Wijnaldums tidligere landslagstrener, Koeman. Eller var det penga?

-Det handlet ikke om å tjene mer penger, fordi forskjellen var ikke stor. Jeg avviser at jeg valgte PSG for pengene, avslutter nederlenderen.

Les på F7: Pepperspray måtte til for å stanse Marcos Rojo og Boca Juniors

Som kanskje får spille ball med Paul Pogba på midten hos PSG… Les: The Mirror: Paul Pogba vifter bort tilbudet fra Manchester United.

Dette er sommeren der det meste kan skje i fotballens verden – og skjer.

Les: Serie A gjør inget unntak for Christian Eriksen