På plass i Madrid

Som vi har skrevet om noen ganger de siste dagene, den franske superstjernen Raphael Varane er snart Manchester United spiller. – Allerede er en avtale i prinsipp forhandlet frem mellom forsvareren og sjefene på Old Trafford. Mulig jeg tar feil, men etter at John Murtough gitt inn i rollen som klubbens første sportsdirektør har Manchester United blitt en litt smartere aktør på overgangsmarkedet.

Alle kortene ligger på bordet, men spillet kan fortsette en stund til, slik det ser ut nå er at det eneste som gjenstår er å avtale pris.

Les: Budrunden i gang: Mikkel Damsgaard skal hentes til Premier League

Los Blancos er oppsatt på å la Varane dra i sommer ettersom han ikke ønsket å forlenge sin avtale med klubben. – Istedenfor gratis neste sommer vil de cashe inn nå. Real Madrid er villige til å selge for 50 millioner euro, førti millioner mer enn de kjøpte Raphael Varane for 10 år siden av Lens.

Manchester United har det virkelig ikke travelt, de vet den franske superstjernen vil til dem og med bare 11 måneder igjen av kontrakten vil deres forhandlingssituasjon bare bli bedre for hver dag som går. Real Madrid manager Carlo Ancelotti har allerede fått beskjed om at Varane trolig ikke er en del av troppen fremover, likevel ønsker han å behandler han som alle andre spillere til hans fremtid er avgjort.

28 åringen har høy lojalitet til Real Madrid til tross for at de ga han en dårlig avtale og ønsker å bruke han for å finansiere Kylian Mbappe. Han hadde forlenget var det ikke for at Los Blancos ikke var i nærheten av å matche de som lå på bordet fra Manchester United.

Les: Telegraaf: Louis van Gaal er tilbake