Declan Rice, Pedro Obiang og Issa Diop

Declan Rice spilte fotball i parken mens han var i karantene og får sikkert en straff selv om han har beklaget det som skjedde. – Det er kamp om Rice hvor de fleste medier mener at Chelsea vinner over Manchester United med et bud i størrelsesorden 80 millioner pund.

Nå har klubbens nest største stjerne Issa Diop har sagt til West Ham United at han ønsker å forlate klubben i sommer, og det er ingen overhodet ikke mangel på interesse, Tottenham var på ballen allerede i januar, men fikk da til beskjed West Ham at de ville sikre sin posisjon i Premier League først.

Les: Kyle Walker lærte absolutt ingenting av Jack Grealish

The Hammers skjønner de har «tapt slaget» om 23-åringen, men det må være et plaster på såret at de mer enn dobler pengene sine på spilleren de betalte Toulouse £ 22million for i 2018.

The Metro skrev nylig at West Ham verdsetter spilleren til 60 millioner pund. – I tillegg til Tottenham følger Everton også med, Diop var også på Manchester United sin lange vinterkjøpsliste.

Spurs har opprettholdt en sterk interesse siden januar og ser på ham som den ideelle personen til å erstatte Jan Vertonghen, som forlater klubben til sommeren.

Sky Sports Kaveh Solhekol meldte tidligere denne uken at West Ham manager David Moyes kunne bli fristet til å selge Diop:

«Jeg er ikke sikker på at han var helt overbevist av Issa Diop til å begynne med, og det er noen få klubber som ville være interessert i å ta ham, men Diops form er forbedret og det vil ta store penger for West Ham å selge»

Les: Alexander Axén: Zlatan klar for krig mot Malmö

Det stemmer faktisk med det Moyes sa om Diop i januar, selv om han sa at han ønsket å fortsette å jobbe med spilleren.

«Hvis du spør meg, har han fortsatt utvikling som en ung midtre halvdel, han har en lang vei å gå. Men jeg gleder meg til å jobbe med ham de neste par årene, ”sa Moyes.

Diop har fremdeles tre år på seg på sin nåværende kontrakt. – gjentatte ganger har han bekreftet kan er lykkelig med West Ham.

«West Ham, for meg var det ikke og er fremdeles ikke et springbrett å dra andre steder,» sa han til France Football i august.

«Det er klubben der jeg vil prøve å bli den beste forsvareren jeg kan være, sammenlignet med kvalitetene mine.

«Uansett om det er teknisk, taktisk, fysisk, har jeg fremdeles en stor utviklingsmargin.»