Har mistet momentum etter to sterke sesonger. (foto: west ham)

Han er 25 år ung, har spilt 128 kamper for en av verdens beste klubber, forrige sesong var han på banen i 34 kamper, denne sommeren er han overflødig i verdens mest stjernetunge tropp. Dette er spilleren David Moyes og gjengen nå sikrer seg for 12 millioner pund. Vi kan ikke annet enn å kalle det et varp.

West Ham har slitt i Premier League-starten, ifølge Sky Sports er nå Thilo Kehrer på medisinsk test i London denne uka.

LES: Ny Luis Suarez på gang hos Liverpool?

I 2018 skjøv PSG 37 millioner euro over bordet til Schalke O4 for å sikre seg den tyske spiller. I sommer har 25-åringen ifølge L’ Equipe fått beskjed fra Paris-klubben at han skal godta exit, eller plasseres på farmerlaget i 5. divisjon.

West Ham var ikke alene om å ønske seg midtstopperen med 128 kamper i PSG drakta og 20 for Die Mannschaft, og fikk sterk konkurranse fra Sevilla. Julen Lopetegui og gjengen skjønte raskt at Kehrer ønsker seg til West Ham, og har i stedet siktet seg inn på Tanguy Nianzou hos Bayern.

LES: Manchester City har fått på plass den siste brikken

Forrige sesong var Kehrer 34 kamper på banen for PSG, West Ham har vist med sesongstarten, der spesielt 1-0 tapet mot Nottingham Forest svei godt, at de mangler noe før overgangsvinduet stenger. En midtstopper som har vært aktiv forrige sesong for en av verdens beste klubber kan definitivt bli en solid forsterkning å ha med seg videre for David Moyes.

Ifølge Sky Sports er West Ham og PSG enige om overgangssum på 12 millioner euro. Selvfølgelig vanvittig mye penger, men ikke i forhold til det Premier League-klubben potensielt kan få ut av denne spilleren.

LES OGSÅ: Ny Luis Suarez på gang hos Liverpool?

En sterk signering, Moyes.