Martin Samuelsen

Haugesund har hatt en solid sesong og har hatt meget god nytte av Martin Samuelsen som har vært på lån fra West Ham. – Det ble med et år i hjembyen, nå bærer det trolig tilbake til England, West Ham har ikke fortalt hverken Haugesund eller noen andre om det blir et nytt utlån for 21 åringen.

Sett ut ifra hans historie så har Samuelsen blitt en «låneekspert» helt siden han gikk fra Vard til Manchester City i 2012. – Han har blitt lånt ut til Peterborough, Blackburn, Burton Albion,  VVV-Venlo og nå sist Haugesund.

Les: Barcelona vil ha tilbake stortalent de ga bort som 16 åring

FK Haugesund sin sportslige leder, Eirik Opedal skulle gjerne hatt han med lenger, noe han forteller til egen web:  «Vi skulle gjerne beholdt Martin hos oss, men vi visste det ville bli veldig krevende i konkurranse med øvrige interessenter. Vi har satt stor pris på å ha Martin her i FKH, men nå fortsetter karrièren hans et annet sted. Vi ønsker Martin alt godt i fortsettelsen»

Samuelsen kom på lån til FK Haugesund fra West Ham foran 2019-sesongen og spilte 39 kamper og scoret 14 mål for klubben fra hjembyen. – Det er bare et halvt  år igjen av Samuelsen sin kontrakt med West Ham, Opedal holder absolutt døren åpen for en overgang, men som han sier til Haugesunds Avis  «Det er ikke noe vits så lenge spilleren ikke vet hva han vil. Men mitt inntrykk er at en overgang fra West Ham til FKH vil ordne seg hvis Martin vil til oss»

Mye er usikkert, vi vet at Martin Samuelsen passet dårlig inn i planene til tidligere manager for West Ham Manuel Pellegrini, nå som David Moyes er tilbake blir det en endring, men om det er positivt for den norske midtbanespilleren kan vi bare spekulere i.

Les: Barcelona vil ha tilbake stortalent de ga bort som 16 åring