Wayne Rooney

Det som Manchester United legende Wayne Rooney viste verden da det ble tøft for Derby har bragt han videre i sin manager karriere. 36 åringen tar nå over klubben han han var i 2020.

Wayne Rooney er manager for MLS-klubben DC United.
– Vi mener at han er den rette til å lede klubben vår videre, sier sportsdirektør David Kape til klubbens hjemmeside.

Les: Sa farvel til Mesut Özil i går og ønsket Joshua King velkommen i dag

Etter en tøff sesong med poengtrekk og nedrykk til League One, tok Wayne Rooney nylig beslutningen om å forlate Derby County.

Les: Luke Shaw slenger en albue i retning Solskjær

Tirsdag ble det offisielt at Roony tar over DC United. 36-åringen forlater dermed Europa og returnerer til MLS-klubben han representerte som spiller mellom 2018-2019.

– Wayne er en vinner- og konkurranseskalle. Hans arbeidsmoral og krav til seg selv og spillerne hans er høyere enn alle andres. Waynes holdning til fotball og måten han ønsker å spille på passer vår filosofi og vi tror han er den rette personen til å lede klubben vår fremover, sier David Kape, sportsdirektør i DC United, til klubbens hjemmeside.

Wayne Rooney:

– Det er selvfølgelig en utfordring, men jeg er her og klar til å begynne å jobbe og prøve å få klubben til å lykkes igjen.

Wayne Rooney begynner på hovedtreneroppdraget når han har fått arbeidstillatelse i USA. DC United er nummer to i Eastern MLS-konferansen etter 17 spilte kamper.