Joshua King

Den tyrkiske storklubber Fenerbahçe ser ut til å ha ting mer på stell etter de i sommer hentet inn den portugisiske manageren Jorge Jesus. – Det var for sent å redde forholdet til ballmagikeren Mesut Özil som ble behandlet sensasjonelt dårlig og utestengt fra laget av midlertidig manager Ismail Kartal også kalt «Arap İsmail».

Les: Mesut Özil er endelig løslatt fra Fenerbache

Spilleren ble suspendert i mars på grunn av «ikke-fotballårsaker» og har ikke spilt en eneste kamp siden.

Jorge Jesus er til tross for at han er eldre (67 år) en mer moderne leder som har jobbet intenst siden han kom til klubben for litt over en måned siden med å bygge opp noe bra før neste sesong.

Fenerbahçe opplyser om at de har kommet til enighet med den norske landslagsspilleren Joshua King om en overgang, og at han reiser til Istanbul for å sluttføre avtalen.

Les: Luke Shaw slenger en albue i retning Solskjær

Der skal han gjennom medisinsk test og gjennomføre de siste detaljene i kontrakten med den tyrkiske klubben.

Joshua King har spilt den siste sesongen i Watford, som rykket ned fra Premier League. I slutten av juni bekreftet klubben at King ikke ble med ned i Championsship.

Han noterte seg for fem mål på 33 kamper for klubben som endte på 19.-plass i den øverste divisjonen i England forrige sesong.

Nordmannen har tidligere spilt for klubber som Manchester United (som ung) , Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull, Blackburn, Bournemouth og Everton.

Snakk om flaks