The Rooney.

Vi har vokst opp med favorittlag og favorittspillere som følges i tykt og tynt. Går det bra med «våre» har vi det også bra. Dette er en indikasjon om at fotball er mer enn underholdning. Uansett hvor underholdende våre favoritter spiller, er nedturen stor hvis innsatsen premieres med tap. Men Wayne Rooney er beviset på at fotball også er en sentral aktør i underholdningsbransjen.

Dette ble en i overkant lang ingress, men skitt au.

Poenget er at «fotball-pensjonisten» som har trukket seg tilbake fra europeisk toppfotball, trekker seg som kjent tilbake med overgang til MLS-klubben D.C. United.

Ifølge Washington Post er nå de siste detaljene på plass før overgangsvinduet åpner 10. juli.

Dette betyr at 32-åringen snart kan entre treningsfeltet.

Småkoselig stadion blir Rooneys nye arbeidsplass. (foto: dc.united)

Klubben er for tiden desidert sist i Eastern Conference- delen av MLS og står med fattige 10 poeng på 12 kamper.

-Rooney kommer hit for å vinne, har klubbens trener sagt ifølge WTOP.

Vi må innrømme at vi digger den tidligere Manchester United-stjerna, men når en klubb henter inn en spiller som vi mistenker mentalt har pensjonert seg fra de store prestasjonene, og sørger for at han blir best betalt av alle, er det for hva Rooney bringer med seg av historie og stjernestatus det betales for.

18-åringen som scoret hattrick i debuten.

Det amerikanske fotballpublikum har opplevd Rooney på skjermen, og vil bringe med seg disse minnene når de får oppleve legenden live – uavhengig av hva 32-åringen nå presterer på banen.

Les: Rooneys MLS-kontrakt inkluderer retur til Goodison Park

Fotball er underholdning.

Glem ikke dette når verdens øyne rettes mot Wayne Rooney og hva han konkret får til i MLS.

Publikum skal bli  star struck og Rooney skal få gi det han fortsatt har inne – selv om det i verste fall kan karakteriseres som underholdning og ikke fotball-magi.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds