Wayne Rooney har fortsatt VIP-kort på Old Trafford (foto: Manchester United,)

Wayne Rooney var en fantastisk målscorer og tidvis motiverende for kriseklubben Derby County FC. – Etter det har 38 åringen ikke helt fått det til å svinge. Etter et opphold i USA som manager for DC United fikk han jobben som manager for Birmingham.

Det var en katastrofe, etter 15.kamper fikk han sparken 2.januar. Bare 2 seire, fire uavgjort og hele ni tap. – Det ble litt bedre etter Wayne Rooney sluttet, men ikke tilstrekkelig. Birmingham City er rykket ned til engelsk fotballs tredje nivå for første gang siden 1995 til tross for en seier i siste serierunde over opprykksjagende Norwich City.

Les: Manchester United vil faktisk ansette en manager som er like spennende som skummet melk

Wayne Rooney en managerrolle siden han ble sparket av Birmingham. Nå kan ikonet restarte sin karriere i Plymouth Argyle, som i likhet med Birmingham rykket ned til Championship.

The Telegraph opplyser at Rooney har blitt kontaktet for et intervju og er en kandidat til å ta over etter Ian Foster, som nylig ble sparket. Noe som taler for at oppdraget går til den tidligere storspilleren er at han har nære bånd til Plymouth-sjef Neil Dewsnip.

Les: Gjør klart 400 millioners-bud på Alexander Sørloth