Sir Jim har nok av valg, men må ta det rette. (foto: Ratcliffe)

Det virker som om alle spennende navn som står skrevet ned på blokka til Sir Jim Ratcliffe av en eller annen grunn ikke er solide nok til å løse den veldig seriøse oppgaven å lede Manchester United.

Det er fortsatt ikke offentliggjort at manager Erik ten Hag vil få sparken, planen er trolig til å vente til etter FA-Cup finalen på lørdag, men uansett hvordan det går. – Tidenes dårligste Manchester United lag så lenge Premier League har vært Premier League gjør at Sir Jim Ratclife egentlig ikke har noe valg.

Les: Der kom den første Liverpool-spilleren som vil slutte i klubben etter kunngjøringen av Arne Slot

Det er en overveldende favoritt til å erstatte ham. – Du tenker muligens det ikke kan bli verre enn 8.plass, men det kan faktisk bli det.

Denne sesongen har vært grusom, De røde djevlene tapte 14 ganger i Premier League og slapp inn 58 mål.

The Guardian sier at klubben har en ideell kandidat i tankene dersom de skulle bestemme seg for å frita Erik ten Hag fra sine plikter. Jamie Jackson rapporterer at Thomas Tuchel er den ledende konkurrenten. Mange i Manchester United føler at han har verktøyene til å få dem tilbake til sine tidligere høyder.

Sir Jim Ratcliffe leder søket etter en potensiell ny trener, med nøkkelhjelp fra INEOS-kolleger Sir Dave Brailsford, Jean Claude-Blanc og Uniteds nye tekniske direktør Jason Wilcox.

Thomas Frank og nylig avdøde Mauricio Pochettino antas også å være på Uniteds kortliste, samt tidligere trener Kieran McKenna – som oppnådde opprykk med Ipswich Town på imponerende vis. 38-åringen har også interesse fra både Chelsea og Brighton.

Mange på Old Trafford er beundrere av England-sjef Gareth Southgate, som er uten kontrakt i desember 2024.

Les: José Mourinho ønsket etter manageren til storklubb hadde en kort flørt med Bayern München

Men øverst på listen, den tidligerer Chelsea manageren Thomas Tuchel som «ga bort» Bayern München sin dominerendee posisjon i europeisk fotball leverte en troféløs sesong. Bayern München har etter å ha forsøkt seg på en hel verden landet på tidligere Manchester City-kaptein og Burnley manager Vincent Kompany.

Thomas Tuchel har fått stjernestatus etter han klarte å vinne Champions League med Chelsea i 2021. Han har også vunnet Ligue 1 med Paris Saint-Germain og Bundesliga med Bayern München. – Den tyske manageren har bare vunnet noe når han vanvittige budsjetter i ryggen i vel fungerende klubber. – Og den gjeveste tittelen ble hentet i en periode der Chelsea brøt UEFA sin økonomiske regler.

Thomas Tuchel er så gjennomsiktig at mest minner om skummet melk. En ansettelse av den 50 år gamle tyske manageren blir mer av det samme. Like greit å beholde Erik ten Hag hvis Thomas Tuchel er alternativet..

Her har du bilder at Thomas Tuchel.