Branimir Kalaica

Den 22 år gamle midtstopperen Branimir Kalaica kan best beskrives som en mobil veisperring det er utrolig vanskelig å komme forbi. – Denne egenskapen har naturlig nok vekket interessen til flere klubber, samtidig som hans klubb, den portugisiske storklubben Benfica på ingen måte ønsker å selge.

Benfica er i en meget god posisjon vedrørende midtstoppere, Branimir Kalaica fikk sin debut mot Boavista i 2017 etter en overgang fra Dinamo Zagreb året før. Klubben har god tid og har plassert kroaten de siste par sesongene har han spilt for Benfica B på nivå 2 i Portugal.

Les: Zidane liker ikke det som skjer hos Barcelona

Branimir Kalaica imponerer stort for B laget og er lovet førsteslagspill neste sesong, samtidig som Watford, Leeds og Celtic ifølge Dailymail alle har vist sin interesse.

Leeds arbeider naturlig nok på høygir med å styrke laget foran deres sannsynlige opprykk til Premier League. Mens både Watford og Celtic har et litt lenger perspektiv noe som trolig vil være negativt for at de får på plass en overgang er Leeds manager Marcelo Bielsa klar på at hans behov er umiddelbart.

I tillegg til å imponere for Benficas B lag viste Kalaica seg frem i sist sommer U21 EM i Polen i fjor sommer.