Vi koser oss mer og mer over Wales store sønn Gareth Bale sin stadige synlige forakt for maktpersoner i Real Madrid og fansen som blindt følger klubben. – I går ble det klart at Wales kom til EM og det fordrer selvsagt skikkelig feiring.

En luring hadde laget et stort flagg med teksten «Wales. Golf. Madrid – In that order» som Real Madrid stjerne Gareth Bale hadde ingen problemer å feire med. Wales hadde akkurat slått Ungarn 2-0 med to mål i første omgang av Juventus spiller Aaron Ramsey. (nok en Wales stjerne som skulle ønske seg mer spilletid)

Spansk presse føler med rette at det er et hån mot Real Madrid.

Under EM-sluttspillet i 2016 gikk Wales hele veien til semifinalen, der Portugal til slutt ble nummeret for store. Portugiserne endte til slutt opp med å gå hele veien, og vant mesterskapet.

Les: Italias forsvarsbauta Leonardo Bonucci forlenger

Etter en slik hendelse kan du bare tenke deg reaksjonen til stolte spanjoler, de fleste kunne sikkert tenke seg å kle Gareth Bale i rødt og kaste han inn i tyrefekterarenaen.

Hadde flaggfeiringen vært første gang Bale prioriterte noe annet enn klubben kunne han muligens sluppet unna all hetsen, men det har vært mange, vi nevner i fleng; merkelig håndbevegelse etter en scoring, ikke lært seg spansk, gått før tiden når han har sittet på tribunen, spilt golf, mens han har vært sykemeldt. – Det at Gareth Bale er en av verdens beste spillere er noe som både manager Zinedine Zidane og Real Madrid fansen har glemt.

Les: Vil heller spille på landslaget enn for Real Madrid

Under det populære TV-programmet «El Chiringuito» fyrte den profilerte programlederen Josep Pedrerol, som ofte oppgis å ha god kontakt med Real Madrid-hierarkiet, voldsomt mot waliseren:

«Dette er bildet, det er Bale i midten av bildet. Wales, golf, Madrid. Dette er Bales sang, de ler av Bales forpliktelser til Madrid. Og han ler, han danser og han hopper. Kast han ut, Florentino». (Florentino Pérez er presidenten i Real Madrid).

Det fortsetter på samme måte fra en rekke sportsjournalister i Spania.