Der fikk du, United! (foto: huddersfield)

David Wagner har levd litt i skyggen av bestekompisen Jürgen Klopp, som han har «kjent lengre enn kona». Nå får han nye muligheter til å jobbe seg videre ut i solen.

La det være sagt med en gang: David Wagner har skapt seg et navn i Premier League gjennom bragden – vil vi si – med å holde Huddersfield inne i Premier League denne sesongen.

Det er ikke tilfeldig at Huddersfield hentet den ukjente tyskeren som hovedtrener. I hans periode som trener på Dortmunds andrelag (!), hadde han rykte på seg å være genial på å utvikle unge talenter. Dette resulterte i at Liverpool og flere tyske toppklubber vurderte Wagner iløpet av4-års perioden i Dortmund.

Nå kommer premien for innsatsen i Premier League 2017/17: 3 års-forlengelse av kontrakten med Huddersfield.

Blir flere happy days i England.

Det var ingen selvfølge at Wagner ville bli i klubben, men litt á la kompisen Klopp virker det som stabilitet og langsiktighet er to viktige dyder for tyskeren.

-Vi har mye arbeid foran oss for å tilpasse oss et liv i Premier League, men denne klubben og menneskene bak den har ambisjoner, ønske og holdninger til å møte utfordringene, sier Wagner ifølge klubbens hjemmeside.

Dermed har treneren som sendte klubben opp i Premier League etter at han tok over i 2015, tatt avgjørelsen som gir ham muligheten til å vise seg frem for toppklubbene.

Vi tenker det er et tidsspørsmål før noen av de virkelig store banker på døra.

Go Wagner!

Les: Liverpools lege gir oss oppdatering på Salahs skade

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp