Ny start.

Den tidligere Arsenal-sjefen Arsene Wenger insisterer på at det å lede et lag fortsatt er hans prioritet, til tross for at han avslører at han vurderer et jobbtilbud fra FIFA.

Franskmannen har vært utenfor jobb siden han forlot Gunners i mai 2018 det etter å ha tilbrakt 22 år med Premier League-klubben.

Les: Maurice Pochettino har mange bekymringer – men ikke hos Tottenham

I et intervju med beIN Sports, bekreftet Wenger (69 år) at han vurderer å ta en rolle i FIFA etter at innrømmelse av det internasjonale styringsorganet må fortsette å «forbedre spillereglene».

Han sa: «Jeg vil bare dele det jeg har lært og gi det tilbake til spillet. Jeg er ikke sikker på om jeg også ville sluttet å trene fordi djevelen fremdeles er der inne. Men jeg må se, ‘liker jeg det?’, Og kan jeg være effektiv?

Les på Popidol: Baby danser mens en hund spiller piano og synger

“Hva ville jeg ha å gjøre med? Trenereffektivitet, etter karrierepotensiale for spillere og for å utdanne dem slik at de har potensielle jobber etter en fotballspilleres karriere.

«Vi glemmer dramaet til en fotballspiller når de kommer til topps og deretter på 34 år, en ung mann, og det er da,» bye bye it is over «. Jeg tror det er nok å gjøre der for å hjelpe spillerne å komme tilbake og bidra til å utvikle fotball. ”