Robin Olsen i sitt rette element!

Slik det ser ut nå er det bare den svenske landslagsmålvakten Robin Olsen sin egen klubb Roma som ikke er interessert i han. Keiseren av Roma Jose Mourinho har andre keepere i tankene, blant annet landslagskeeperen fra sitt egent land Portugal.

Robin Olsen viste seg frem fra sin aller beste side i EM. – Han fikk høy score av svensk presse gjennom hele mesterskapet inkludert åttendedelsfinalen hvor de røk ut mot Ukraina. (1 -2) Også vi hjemme i sofaen likte det vi så!.

Les: Messi gir Aston Villa-supporterne en skikkelig godbit til morgenteen

Det som nå er litt underholdene, er at det var suksess i VM som i 2018 brakte Robin Olsen til den italienske storklubben Roma, nå er det et EM som kan bringe han videre til de spanske seriemestrene. – I ukene før EM og etter ankomsten til Jose Mourinho så det mørkt ut, men nå skinnen den svenske keeperen på overgangsmarkedet.

Vi har allerede skrevet om interesse fra Lille, West Ham og Real Sociedad, nå opplyser den italienske overgangsjournalisten Nicolo Schira at La Liga-giganten Atlético Madrid, regjerende ligamestere, har hørt om Olsen.

Atlético leter etter en reservekeeper til Jan Oblak og ser svensken som en sterk kandidat.

Les: Har ikke kjøpt noen siden Reinier Jesus