Gutten med gullstøvlene.

Leonid Slutsky er den erketypiske russiske treneren. Forrige sesong hadde den tidligere Vitesse-manageren «ansvaret» for Martin Ødegaards utvikling i den nederlandske klubben. Begge leverte gode resultater, og begge forlot Eresdivisie-klubben.

Ødegaard på vei videre mot større utfordringer, Slutsky da han i sesongen som endte på en akseptabel 5. plass i serien, leverte en rekke med fem tap på rad.

Les: Nå får vi testet linken mellom Jürgen Klopp og Dortmund-stjernen

Er det noe russeren ikke glemmer, er det Martin Ødegaard.

-Han var på treningsrommet hver eneste dag og var veldig nøye på kostholdet. Han er en super profesjonell, nesten en robot. Martin er en av de mest profesjonelle spillerne jeg har sett, sier Slutsky ifølge spanske EFE.

Les på F7city: Real Madrid og Barcelona venter med stadionplaner

Så kommer det en liten overraskelse fra russeren: Tilbudet fra Anfield.

-Tiden hans hos Vitesse har vært viktig for ham. Han var en av de beste spillerne i Eresdivisie og hadde mange tilbud. Ikke bare fra Real Sociedad, men også fra Liverpool og Ajax. Det er en ære å ha vært en del av utviklingen til Martin, avslutter Slutsky.

Tilbud fra Liverpool? Vi hørte om interessen fra Anfield, men stemmer dette, er det litt ekstra kult.

Det viste seg at Real Sociedad -og La Liga-valget var riktig, men vi kan ikke dy oss fra å tenke hvordan Ødegaard hadde passet inn hos de regjerende Champions League-mesterne.

Les: United har endret fokuset