Ble "ønsket velkommen" av EFL. (foto: reading, twitter)

Det er i kriser man finner sammen, Andy Carroll som har spilt for klubber som Liverpool, West Ham og nå sist Newcastle. – Han har til og med representert England ved ni anledninger!.

Carroll fikk i sommer bråstopp i sin karriere da han forlot Newcastle i sommer. – Han var med andre ord ikke god nok til å spille for klubben som for øyeblikket innehar sisteplassen i Premier League.

Les: Etter mye frem og tilbake har Antonio Rüdiger endelig bestemt seg

Nå spiller han for Championship-klubben Reading som til tross for poengtrekk ser ut til å overleve i Championship.

The Athletic skriver at Andy Carroll bare tjener 1000 pund i uka, noe som er oppsiktsvekkende lite også på nest øverste nivå i England. Reading som har en rekke strenge restriksjoner grunnet et underskudd i perioden 2017/18 til 2020/21 på 18,8 millioner pund mer enn lovlig i følge regelverket, sparer mye på Andy Carroll sin snuoperasjon.

Om 32 åringen lykkes med å komme tilbake til gamle høyder vil det bety ekstra inntekter for Reading

Carroll har siden overgangen til Reading spilt tre kamper og scoret ett mål.

Reading er denne sesongen fratatt 6.poeng og vil, hvis ikke økonomien bedres i ettertid kunne fratas ytterligere 6.poeng.

Tidligere i høst er Derby blitt straffet to ganger for sine økonomiske vanskeligheter. Wayne Rooneys lag har til sammen fått et trekk på hele 21 poeng og er i praksis dømt til å rykke ned til League One.

Les: La Liga-trener får sparken etter 7 fattige kamper