Ekstase! (foto: wolves, twitter)

Da det gjenstod ti minutter igjen av kampen mot Aston Villa hadde Wolverhampton-supporterne begynt å forberede seg på den tunge veien hjem fra Birmingham. 2-0 ledelsen til Villa så ut til å gi nok et poengtap for Ulvene. Så kom en en avslutning som matchet Leicesters siste minutter mot United.

Til pause sto det 0-0, men Aston Villa startet andre omgang i et forrykende tempo og sto med scoring av Danny Ings og John McGinn før halvtimen var spilt.

Les: Dani Alves klar for å redde Barcelona

Så løsnet det for Wolverhampton ti minutter før slutt. Romain Saiss fikk ballen over streken, fem minutter senere var Conor Coady fremme med scoring til 2-2.

På overtid fikk Ruben Neves muligheten til et frispark, og ble matchvinner med «assistanse» fra Villa-muren. 2-3 og 8. plass for Bruno Lage og gjengen.

The Pack. (foto: wolves, twitter)

Les: Leicester ga de røde en skikkelig blålørdag