Julián Álvarez (foto: city, twitter)

Manchester City-stjerne Julian Alvarez har blitt koblet til en exit fra klubben de siste ukene, da han søker en større rolle enn det han har i dag under Pep Guardiola. En av klubbene som er interessert i ham er Atletico Madrid, men hvis det er opp til argentineren, ville han tatt turen til en av deres rivaler.

Atletico Madrid er svært ivrige etter å lande en avtale med Alvarez, og har sendt Angel Correa og Rodrigo de Paul for å overtale ham mens han var på tjeneste i Argentina. Men Manchester City kommer til å kreve en permanent avtale i stedet for et lån, med slik det ser ut nå er ikke Atleticos økonomi opp til den oppgaven. Paris Saint-Germain og Chelsea både kan og vil.

Les: Henter den tidligere Arsenal-kjempen Laurent Koscielny inn som sportsdirektør

Ifølge The Athletic er Alvarez sin drømmeklubb Real Madrid, men det virker vanskelig ja nær umulig de er allerede godt stablet i fremre linje.

Med mindre City bestemmer seg for å akseptere et lånetilbud eller et salg som er mye lavere enn den rapporterte prislappen på 80 millioner euro, så virker det usannsynlig at han kan dra noe annet sted i Spania heller.

Barcelona var også interessert i ham da han var River Plate, men de bestemte seg for å gå etter Ferran Torres i stedet.

LES: Ikke lenge etter arbeidstrening hos Klopp er Fernando Torres klar for ny, spennende trenerjobb