Kasper Schemeichel

Leicester keeper Kasper Schmeichel har alltid vært og kommer alltid til å være en gigantisk Manchester United fan. – Manager Ole Gunnar Solskjær har et keeperproblem, et problem han ikke trenger å dra helt til Spania for å løse.

Engelsk sportspresse har vært fylt med to ting denne helgen, ting en: Ole Gunnar Soskjær er lei av alle feilene til David de Gea. -Ting to: sønn av Manchester United legende Peter Scheichel, Kasper Schmeichel er øverst på den norske managerens ønskeliste.

Les: Kåre Ingebrigtsen: Har ikke tenkt tanken

Den mest åpenbare erstatteren er Dean Henderson i Sheffield United, han er ung, fantastisk og, engelsk og faktisk eid av Manchester United, men i følge Ole Gunnar Solskjær, ikke helt klar enda.

David de Gea ville sine tabber ville vært godttatt på klubber som Swindon eller Sandnes Ulf, men når det skjer som ansatt på Old Trafford er det rett og slett en skandale.

Hans tabber mot Chelsea i FA-cupens semifinale i juli, fulgte i fotsporene av det klønete forsøket på å ta ballen mot Watford 22. desember, og det forferdelige avsparket mot Everton som traff Dominic Calvert-Lewin og gikk i mål 1 mars og tabben mot Tottenham 19. juni, der han overhodet ikke fikk grep om Steven Bergwijns avslutning.


I tillegg kan man diskutere om De Gea burde ha snappet Patrick van Aanholts avslutning på overtid hjemme mot Crystal Palace 24. august, noe som resulterte i en oppsiktsvekkende 2-1-seier for de besøkende fra London.

De mest suksessrike keeperne i Manchester United har vært langt inn i trettiårene, bare se på Pappa Peter Schmeichel og Edwin van der Sar, 33 år for Scheichel junior vil derfor ikke skjemme sjefene på Old Trafford.

Dessuten Kasper Schmeichel har alltid vært og kommer alltid til å være en Manchester United fan, å få spille for «pappa» sin klubb er oppfyllelse av hans største drøm.

Målvakten de fleste United-fans sannsynligvis vil se på Old Trafford er Jan Oblak, men Atlético-keeperen vil koste mer enn en milliard å kjøpe fri.

Både David De Gea og Kasper Schmeichel har tre år igjen av sine kontrakter.

Les på Popidol: Sex-tape skandalen har holdt verdens beste borte fra landslaget i fem år