(foto: koulibaly, twitter)

De siste månedene har ryktene rundt Kalidou Koulibaly vært mange og fotballheftige, men da det begynte å stilne litt de siste ukene trodde vi at senegaleseren hadde innfunnet med å følge Napoli videre. Ifølge ESPN peker pila fortsatt mot Premier League.

Midtstopperen har blitt beskrevet som den perfekte makkeren til Virgil van Dijk i forsvaret, men Liverpool ga tidlig fra seg muligheten og akter å kose seg med Premier League-triumfen, belønne spillerne sine for suksessen og ta en rolig sommer på overgangsmarkedet.

Les: Vil si ja til Manchester United

Det akter ikke Manchester City. Tilbake i Champions League-sirkuset har Guardiola og gjengen satt opp et sinnsykt høyt tempo på bakrommet og i forhandlingsrom rundt om i fotball-Europa.

Ifølge ESPN er City allerede enige med Bournemouth om en Nathan Ake-overgang til rundt 480 millioner kroner. På tirsdag forventes kontrakten med Ferran Torres og Valencia å bli ferdig signert, og nå hvisker ESPNs kilde at Citys interesse for Koulibaly overhodet ikke har kjølnet.

Les på Popidol: Sex-tape skandalen har holdt verdens beste borte fra landslaget i fem år

Napoli-eier De Laurentiis bekrefter at midtstopperen er til salgs og at forhandlinger foregår. Nå mangler «bare» budet på 90 millioner euro på 29-åringen.

Hos City har 19-åringen Eric Garcia dyttet både Otamendi og Stones bak seg i køen om spilletid sammen med Aymeric Laporte. For oss lukter det et City som er villig til å strekke seg langt for å få inn en av verdens beste midstoppere før jakten på Liverpool skal starte neste sesong.

Les: På onsdag trekkes «den betente tanna» hos Manchester United