Stemmer det Daily Mail er det en rimelig frustrert superstjerne som vandrer gatelangs i Manchester. – I går kom det rapporter om at Cristiano Ronaldo sin agent Jorge Mendes hadde kommet opp med en slags løsning. Ronaldo var villig til å skrive under på et år til hvis og bare hvis han denne sesongen kunne lånes ut til en klubb som er kvalifisert for Champions League.

Nyheten som kommer i dag er et ganske heftig knepp opp i konfliktnivå.

Cristiano Ronaldo vil at Manchester United-kontrakten hans skal rives opp slik at han kan dra gratis til neste klubb.

Les: Her er de 10 dyreste Premier League-overgangene når vi går inn i august

Den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren gikk glipp av Uniteds siste pre-season-turné i Thailand og Australia etter å ha informert klubben om at han ønsket å forlate. – Manchester United har imidlertid ingen intensjoner om å selge den portugisiske superstjernen, som fortsatt har ett år igjen av kontrakten.

Ronaldo kom tilbake til United på tirsdag med sin agent Jorge Mendes for å holde krisesamtaler med klubben.

Men disse forhandlingene har ikke klart å endre Ronaldos mening, og Portugals kaptein har nå bedt om å bli løst fra sin avtale på £360 000 i uken. – Ronaldo står overfor begrensede muligheter hvis han skulle forlate United. Chelsea, Paris Saint-Germain og Bayern München har allerede avvist sjansen til å signere ham denne sommeren.

Og nå ser «siste klubb» på lista Atletico Madrid også ut til å være uaktuelle.

LES: Jürgen Klopp kjemper for å beholde Roberto Firmino

Atletico-fans har gitt uttrykk for sterk motstand mot at klubben signerer Ronaldo, med en gruppe supportere som avduket et banner i sin treningskamp før sesongen mot Numancia på onsdag, hvor det sto: «CR7 Not Welcome».

Ronaldo som ikke har deltatt på sesongoppkjøringen kommer trolig heller ikke til å spille mot Atletico Madrid i Oslo, på lørdag, men enkelte mener han kan spille mot Rayo Vallecano på Old Trafford på søndag. En kamp det forventes at Manchester United stort sett il stille med andrelagsspillere.