Zinedine Zidane

En av frankrikes store helter Zinedine Zidane er tilbudt 1,6 milliarder kroner for å lede Cristiano Ronaldo sitt lag Al-Nassr i to år. – Footmercato skriver i dag at 50 åringen har avslått det meget lukrative tilbudet fra Saudi-Arabia.

Zinedine Zidane har i to perioder med stor suksess ledet kongens klubb. – I den første perioden var det med Cristiano Ronaldo på laget. Nå forsøker Saudi-Arabia å gjøre oppholdet i det diktatoriske ørkenlandet bedre for deres pyntegjenstand ved å hente inn en av verdens aller beste managere.

Les: Graham Potter favoritt etter hans arvtager vil følge suksessen helt hjem

Zidane vant totalt 11 trofeer i sine to perioder i Real Madrid med tre Champions League-titler på rad fra 2016-2018, men han har siden avslutningen av 2020/2021 sesongen vært på en slags selvpålagt ferie, ventet på at det riktige skulle dukke opp.

Det riktige for han var enten landslagssjef for Frankrike eller som manager for Paris Saint-Germain. – Etter nedturen da det franske fotballforbundet forlenget med Didier Deschamps etter VM i Qatar før jul har Zinedine Zidane hintet frempå at hans fokus ikke lenger er like smalt.

Så lenge det er en klubb, med ambisjoner i en av de fem største ligaene er det aktuelt.

LES OGSÅ: RMC Sport: Får milliarden for å bli