Lionel Messi og Kylian Mbappe

I sommer var Kylian Mbappé på god vei til Real Madrid. På så god vei at Real-presidenten opplevde de hadde en avtale. Så ga PSG-eierne det franskmannen ønsket seg av goder, 24-åringen ble værende i Paris. Under året senere har spilleren med 40 scoringer på 41 kamper blitt så ofte linket til en ny runde med exitprosess, at mye taler for at den franske landslagsspilleren vurderer overgang.

24-åringen har kontrakt til 2024, men neste sommer kommer raskt.

LES: Da kan supporterne begynne å glede seg til Ronny Deila-show

Ifølge L’Equipe har PSG opsjon på ytterligere sesong, men Mbappé må selv ønske det. Den franske avisen hevder alt tyder på at franskmannen har sin siste sesong etter sommeren. Så var det disse penga. PSG brukte styggmye euros for å overtale angrepsspilleren om å droppe Real Madrid, ifølge RMC Sport ligger nok en gedigen økonomisk gulrot foran i løypa.

RMC sports melder det ligger en bonus klar neste sommer hvis PSGs superstjerne holder seg unna Real Madrid (eller andre klubber) og tar 2024/25-sesongen i Paris.

RMC Sport hevder det dreier seg om 90 millioner euro for å godta PSG-forlengelse. Rundt milliarden for å fortsette å spille for klubben han tjener over ti millioner kroner i uka hos.

LES OGSÅ: Southgate advarer United-spiller: Må komme endringer