Diogo Dalot på tjeneste for Portugal

Sommerens 2018 mens Jose Mourinho satt i godstolen på Old Trafford hentet han Diogo Dalot fra Porto for 22 millioner euro. – Høyrebacken som kom tilbake fra et sesonglangt lån hos AC Milan i Serie A er igjen ønsket av den portugisiske manageren, men denne gangen til Roma.

Jose Mourinho har etter en dårlig start på sesongen fått med seg de som sitter på pengesekken til å investere i januar. – Det har vært tydelig at spesielt høyreback posisjonen er svekket, så det er fokus på å reparere det i vinter.

Corriere dello Sport melder at har Roma blitt tilbudt muligheten til å hente høyreback Calum Chambers fra Arsenal, men at landsmann Diogo Dalot, som fortsatt er på kontrakt med Manchester United skal være høyere på ønskelisten til Jose Mourinho.

Les: Gazzetta dello Sport har gode nyheter om Christian Eriksen

Det begynner å haste for Dalot, som nødig vil miste plassen på Portugal sitt landslag i oppkjøringen til VM i Qatar. Enten mer spilletid raskt, eller bytte til en klubb som ikke vil la han slite benken.

Det er imidlertid risikosport å gå til Roma nå, hvis ikke Jose Mourinho snur skuta rimelig raskt er det få som tror han overlever i managerstolen så fryktelig lenge.

Les: Tallet i Paris er 3 milliarder