Jesse Lingard

For å si det rett ut det var en marerittkamp for Manchester United og Victor Nilsson Lindelöf. Den svenske forsvarsspilleren var involvert i alle negative situasjoner da Crystal Palace vant 3-1 i den første Premier League kampen for sesongen.

«Lindelöf svak igjen. Må benkes snart», skriver Manchester Evening News-journalist Samule Luckhurst på Twitter. – Til tross for det Tottenham manager Jose Mourinho har overtalt sine sjefer til å by 350 millioner kroner for han.

Les: Knuser håpet om Georginio Wijnaldum og Memphis Depay

Daily Star skriver at den tidligere Manchester United manageren Jose Mourinho skal ønsker å gjenforenes med 27-åringen i Spurs, de skal være villige til å legge 30 millioner pund på bordet.

Les: Uffda! Nicky Bille tilbake i fengsel

Litt om kampen:

Bortelaget fikk en drømmestart etter bare syv minutter. Jeffrey Schlupp stakk av fra Victor Lindelöf og traff et innlegg som Andros Townsend møtte og scoret 1-0.

Manchester United, som hadde den nye oppkjøpet Donny van de Beek på benken, var egentlig aldri farlig i første omgang, de første 45 endte 1-0.

I andre omgang fortsatte marerittet for hjemmelaget.

For mens de jaget en utligning, fikk Crystal Palace en kontring. Andros Townsend skjøt et skudd som ble kontrollert via Lindelöfs arm. Dommer Martin Atinkson fikk hjelp av VAR og en straffe ble tildelt. Men David de Gea kom med en meget sterk redning på Jordan Ayews skudd, men det endte ikke der!!.

VAR ble konsultert igjen – og straffen måtte tas på nytt fordi de Gea tok små skritt utenfor mållinjen i forbindelse med straffen. Denne gangen gikk Wilfried Zaha frem og 2-0 var et faktum.

Innbytter Donny van de Beek reduserte til 2-1, men hjemmelaget kom ikke nærmere enn det. I stedet satte Crystal Palace spikeren i kisten da Zaha satte sitt andre mål for kvelden. Også denne gangen var Lindelöf delaktig da han ikke fikk ballen vekk.

«Svak og tøff»
Resultatet gjorde at Crystal Palace tok sin andre strake seier i Premier League. Det er dystert for Manchester United som går på tap direkte i første kamp.

Etter kampen ble den svenske landslagsspilleren Victor Lindelöf sett. Manchester Evening News gir Lindelöf et sekund i rangering – verst av alle spillere.

“Så svak og tøff. Han gjorde det enkelt for Schlupp å lage et innlegg til Townsend. Beklagelig at han også forårsaket en straffe, men igjen svak».

«Lindelöf er på sin fjerde sesong i United. Man kan tro at det er lenge nok til å innse at han ikke er god nok for et lag som ønsker å vinne noe» skriver ESPNs Mark Ogden.

Les på F7: Seks milliarder kroner går snart ut på dato