(c) foto: Real Madrid: Isco

Det er bare et fåtall klubber som er istand til å hoste opp over en milliard for en spiller. Premier League går så det griner og pengene vil sitte historisk løst når vi kommer til sommeren.

Les: Tjener mer penger enn noen gang

Ifølge Don Balon er Manchester United villig til å tilby 123 millioner pund, ca 1,4 milliarder kroner til Real Madrid for Isco denne sommeren. Manager Jose Mourinho har flyttet Isco høyt opp på sin liste de han vil kjøpe. De meget gode økonomiske resultatene til verdens rikeste klubb gir han enorm kjøpekraft, en kjøpekraft som skal brukes for å sikre dem Premier League tittelen neste år.

Isco kom til Real fra Malaga i 2013 og har gått spilt 236 kamper siden da, det sier noe om hvor viktig han er. Med 95 mål burde 25 åringen på toppen av sin karriere, men Real Madrid manager Zinedine Zidane har bremset utviklingen ved å bruke han så langt i bare 19 av 33 La Liga kamper.

Manglende spilletid er oppskriften på å få stjernespillere til å ønske å flytte på seg. -Isco skal være åpen for en overgang til Manchester United, de kommer sikkert til å betale mer enn 1,4 millioner som er hans ukelønn pr idag.

Manchester United konkurrerer også her med Manchester City, noe som kan bidra til å øke prisen på Isco. (Paris Saint-Germain slenger seg helt sikkert også på)

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp