Mens vi venter på sommeren... (foto: manchester united)

Real Madrid er angivelig klare til å selge forsvarsspiller Raphael Varane hvis de får rett pris. Don Balon skriver at hvis Manchester United, eller noen andre utenfor La Liga hoster opp 60 millioner Euro vil de la han gå.

Varane har etablert seg som en av Europas beste forsvarsspillere siden han kom til Real Madrid fra Lens i 2011. Han har også i lange perioder vært fast inventar på det franske landslaget.

Les: «Jeg foretrekker å vinne fremfor å spille bra»

Manchester United har interesse av å hente Raphael Varane som er godt vant med å vinne store turneringer, han har vunnet tre UEFA Champions League-troféer og to La Liga titler. 24 åringen har, som resten av Real Madrid vært varierende denne sesongen, men likefult spilt 38 kamper.

Real Madrid manager Zinedine Zidane skal være tungt uenig med presidenten Florentino Perez. Perez mener tiden er inne for å selge Verane for å hente ut størst mulig fortjeneste og berede grunnen for neste Galactico signering.

Det var Manchester United manager Jose Mourinho som hentet Raphael Verane til Real Madrid i sin tid og erfaringene var meget gode. Verane passer perfekt i planene for neste års plan om «the triple». Verane var en del av Jose Mourinhos planer allerede i 2016, men da var Real Madrid i en annen posisjon og sa klart og tydelig nei.

Les: Villig til å selge forsvarsspiller for 60 millioner euro

Jose Mourinho har i tillegg til gode minner og viberasjoner sett seg nødt til å styrke forsvaret. Chris Smalling er i god form i øyeblikket, men har vært for inkonsekvent og upålitelig mens Phil Jones ‘skadeproblemer fortsetter å plage ham. Victor Lindelof har hatt vanskeligheter med å tilpasse seg livet på Old Trafford mens Eric Bailly og Marcos Rojo har tilbrakt mesteparten av sesongen  på sidelinjen.

 

Verane har kontrakt frem til 2022, og en overgang på 60 millioner euro for en spiller av hans kvaliteter virker rettferdig nok.

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp