To gode venner

Luka Modric som vant Ballon d’Or i 2018 foran Eden Hazard og Antoine Griezmann var lenge aktuell for en forlengelse i Real Madrid selv om han er 37 år gammel. Den kroatiske midtbanespilleren har vært en svært viktig spiller siden han kom fra Tottenham for over 10 år siden. – Likevel synes det ikke gå veien for en forlengelse.

Kan forenes med en gammel lagkamerat.

Samme år som Modric ble kåret til verdens beste fotballspiller dro Ronaldo til Juventus. – Luka Modric var i media og hyllet sin kamerat og fortalte at ingen kunne erstatte Ronaldo.

Lenge var svaret fra kongens klubb at en forlengelse på kontrakten som går ut til sommeren var på trappene, men nå melder Foot Mercato at for hver dag som går, uten en forlengelse, er det mer og mer sannsynlig det aldri kommer til å skje.

Les: Cancelo i trøbbel hos Bayern München

Cristiano Ronaldo sin saudiarabiske klubb Al-Nassr skal allerede ha tatt kontakt med folkene til Luka Modric og tilbudt han en fet lønning. Ronaldo vil få en gammel kjenning med på laget og Modric vil helt sikkert være med å løfte nivået på laget som pr i dag best kan sammenlignes med nederste del av OBOS-Ligaen.

Lønna må være knallgod for å gidde å spille i en serie helt uten utfordringer i et bedritent land, for noen av verdens verste diktatorer.

SISTE: Klopp vil ha verdens dyreste forsvarspiller!