Adrien Rabiot med kamerater

Noen ganger fungerer det bare ikke. Chelsea har lånt Saúl Niguez fra Atletico Madrid ut sesongen.- Den 26 år gamle midtbanespilleren har om mulig vært mer utilpass på Stamford Brigde enn det han var i den spanske hovedstaden.

Manager Diego Simeone og Saúl Niguez var uenige om veldig mye, mest av alt hvor på banen han skulle spille. – Det ar en lettelse for dem begge da Chelsea i sommer ønsket en låneavtale og ville benytte han i en fast posisjon. Dessuten besparelser i budsjettet gjorde klubben i stand til å hente hjem Antoine Griezmann fra Barcelona.

Les: Manchester City er villige til å by en milliard! Antonio Conte trekker på skuldrene

Chelsa ønsker å sende Saúl Niguez hjem allerede i vinter og erstatte han med Juventus spiller Adrien Raboit. Atletico Madrid har satt seg på bakbeina for en retur før avtalen går ut på dato. Chelsea kommer til å forsøke mer, men uansett om de får sendt Saúl Niguez tilbake til den spanske hovedstaden før tiden trenger de en erstatter.

Chelsea ønsker å erstatte flopplånet med den franske landslagsspilleren Adrien Raboit

Adrien Rabiot er en av spillerne som Juventus ryktes å være klare til å selge allerede i januar for å skape plass for signeringer. Nå melder italienske Calciomercato at den franske landslagsspilleren kan være nær en overgang til Premier League.

Ifølge opplysningene er Chelsea interessert i å rekruttere Rabiot. Den engelske storklubben skal ha trappet opp jakten på 26-åringen, som er identifisert som en potensiell erstatter for flopplånet Saúl Niguez.

Adrien Rabiot kom til Juventus for sesongen 2019/2020 fra Paris Saint-Germain. 26-åringen har så langt spilt 95 kamper i Juve-trøya og har blitt notert for seks mål og fem målgivende pasninger.

Les: Rangering av Premier League klubber etter gjennomsnittsalder