(foto: united, twitter)

Pålitelig kilder hevder at Crystal Palace planlegger å hente tilbake høyrebacken Aaron Wan-Bissaka.
Wan-Bissaka kom gjennom Palaces akademi før han debuterte på seniorlaget i januar 2018. Han spilte 46 kamper for Eagles, og registrerte fire assists, før han ble kjøpt av Manchester United.

I juli 2019 betalte de 50 millioner pund for å signere Wan-Bissaka. Avtalen gjorde ham til Uniteds femte dyreste signering i deres historie på den tiden.

SISTE: Takker nei til høyere lønn hos Manchester United

Engelskmannen har vært fast i startelleveren siden den gang. Han er vanligvis solid defensivt, men hans mangel på bidrag fremover på banen har gjort at United ønsker å forsterke.

Patrick Viera har gjort underverker med Crystal Palace. Foto: ogcnice.com

Wan-Bissaka sammenlignes ofte med de offensive kvalitetene til Trent Alexander-Arnold og Reece James.

Diogo Dalot har fått mye spilletid under midlertidig manager Ralf Rangnick. På grunn av dette har Wan-Bissaka spilt 20 Premier League-kamper4 så langt denne sesongen.

LES: Liverpool slår nye rekorder!

Ekspert Danny Mills mener 24-åringen nå er verdt 20 millioner pund, et stort fall fra 50 millioner pund. Mills mener også at United-overgangen var litt for mye for ham.

Patrick Vieira’s Palace er imidlertid klare til å tilby Wan-Bissaka en vei ut. BBC Sport hevder at de vurderer et bud for United-forsvareren denne sommeren.

Han kan bli tiltrukket av muligheten for å returnere til Selhurst Park, gitt Palaces store forbedring under Vieira.

Wan-Bissaka fjerner £90 000 hver uke, og kontrakten hans på Old Trafford går ut i juni 2024.