Man kan lure på om den belgiske stjernen Romelu Lukaku har falt inn i et mønster hvor han bare har suksess i annenhver klubb han spiller for. Han var enorm og toppscorer for Everton, en nedtur for Manchester United, fantastisk for Inter Milan og så tilbake i klubben der voksenkarrieren startet, Chelsea, ny nedtur med heftig benkesliting.

Evening Standard har i et lengre oppslag skrevet om Lukaku, som nesten helt uten å tenke seg om har sagt nei takk til både AC Milan, stadionkamerat med gamleklubben Inter Milan og Newcastle.

Les: Viera vil hente tilbake Wan-Bissaka

Lukaku har bare startet en Premier League-kamp siden midten av februar og ble sittende på benken mot sitt tidligere lag Everton 1.mai (En kamp Chelsea tapte 1 – 0). Spissen har hatt et tøft opphold i Chelsea etter milliardovergangen fra Inter i sommer og har kun scoret fem mål på 23 ligakamper.

I slutten av desember skapte Lukaku overskrifter da han uttrykte sin misnøye med situasjonen i London-klubben. «Jeg er ikke fornøyd med situasjonen i Chelsea, det er normalt. Treneren (Thomas Tuchel) har valgt å spille med et annet spillsystem, men jeg må ikke gi opp. Jeg må fortsette å jobbe og være profesjonell» sa Lukaku til Sky Italia, samtidig som han uttrykte et ønske om å komme tilbake til Inter Milan.

En flytting til Milan er derfor ikke aktuelt, da Lukaku ikke ønsker å kollidere med Inter-fansen. 28-åringen skal heller ikke være sulten på en overgang til nyrike Newcastle, som sies å være en av få klubber som kan matche Lukakus høye lønnskrav.

SISTE: Takker nei til høyere lønn hos Manchester United