(c) Bilde: RBK: Olaus Skarsem

Man kan ikke alltid få det som man vil, det har vært rimelig klart en stund at Midtbanespiller Olaus Skarsem var klar for noe større, Kristiansund håpet bare det var noen som de ikke ville møte på motsatt banehalvdel i Eliteserien.

23 åringen returnerer til Rosenborg i en overgang som trolig ikke ville vært mulig uten en tilbakekjøpsklausul. – Hovedtrener Christian Michelsen er overbevist om at hvis Skarsem vil gjøre det bra som utenlandsproff den dagen han får sjansen.

Les: Rooney glemte seg visst – dro til med takling av Derby-talent Jason Knight

Nå bærer det istedenfor tilbake der det hele startet, til barndomsklubben Rosenborg. Olaus Skarsem ønsket seg spill for førstelaget, men i forkant av 2019 sesongen ble han lånt ut til Ranheim og et år senere solgt til Kristiansund.

Der ble han kåret til årets unge spiller i sin debutsesong. – Også inneværende sesong har han vært solid.

– Det er en utrolig god følelse. Det å komme hjem hit føles helt riktig. Jeg hadde en drøm om å komme tilbake og har jobbet hardt for det. Det er utrolig godt å være her og ha greid det, sier Skarsem til RBK.no.

Han debuterte for Rosenborg som 17-åring i 2016. Nå har han undertegnet en kontrakt som gjelder ut 2024-sesongen.

Les på Popidol: De beste filmene på Netflix for øyeblikket

Skarsem spilte 39 kamper og scoret tre mål for KBK.

– Vi ønsker Olaus lykke til i Rosenborg. Olaus er en spiller med gode ferdigheter og gode verdier som vi kommer til å savne, sier sportslig leder Terje Wiik i Kristiansund.

– Vi skulle gjerne sendt ham videre direkte ut av Norge, men Rosenborg er klubben i hans hjerte, og da er det lite vi får gjort, sier KBK-trener Christian Michelsen.

Olaus har lagt igjen en liten hilsen i Kristiansund:

Kjære hele KBK-familien, TAKK! Tusen takk for det utrolig fine 1,5 året æ har fått vært her. Det har vært en sann fornøyelse. Æ kom til KBK med en viss aning om at det va nå spesielt med klubben, men at æ skull bli så glad i dokk, det hadd æ ikke trodd på forhånd. Æ vil vær evig takknemlig for den støtten og kjærligheten æ har fått gjennom hele min periode i klubben og i byen. Æ har fått mæ enda en hjemby.