Chelsea boss Marina Granovskaia skal ha vært i hyppige telefonmøter med Juve.

Chelsea eier Roman Abramovitsj skaffet seg for noen år siden det som er en av fotballens aller dyktigste sjefer, Marina Granovskaia, etter han av økonomiske årsaker flyttet til Israel har helles handlingsrom og dermed også makt blitt betydelig større.

Nå har hun gjennom hemmelige samtaler, bruk av sin manager Thomas Tuchel og superhelt N’Golo Kanté klart å overbevise 22 år gamle Jules Kounde om at en overgang til Chelsea er det beste. Den franske unggutten er forholdsvis fersk på det franske landslaget, han ser opp til N’Golo Kanté som med rette er en levende legende.

Les: «Ta på hatten din for å bekrefte Varane»

Jules Kounde er fristet av en tilværelse på Stamford Bridge

Det er et klart behov for en back hos Chelsea, Antonio Rudiger har bare ett år igjen av kontrakten sin, og det er fortsatt uklart om han vil fornye. Ytterligere plass kom etter Fikayo Tomoris meldte overgang til AC Milan.

Det er mange som er ute etter Jules Kounde, Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har hatt han på sin liste helt siden fjorårets sommervindu. – Men så langt har de fleste regnet med at Tottenham stod fremst i køen. London klubben har trolig et at de aller beste angrepene i Premier League, men de har mye å hente i sitt forsvar.

Calciomercato skriver at Chelsea etter en genistrek fra Marina Granovskaia nå leder i kampen om forsvareren.

De «hemmelige» samtalene har kommet såpass langt at Sevilla er inkludert og den spanske klubben skal være villig til å gjøre et stort salg til i sommer. (De har allerede gjort forretninger med Tottenham, og byttet Bryan Gil mot Erik Lamela).

Blues og Sevilla er nå i sluttforhandlinger, trolig vil det resultere i en avtale i løpet av noen få dager. Siden Kounde kom til Spania i 2019 har det blitt 63 La Liga-opptredener, og debut for Frankrike i sommerens EM.

Chelsea har sagt farvel til mange denne sommeren:

I tillegg til Tomori, har de flyttet ungdommene Marc Guehi til Swansea og Myles Peart-Harris til Brentford.

Lewis Bate har dratt til Leeds United.

Og venstreback Marcos Alonso tipper de fleste returnerer til Serie A.

Les på F7: Slik velger du riktig biff