Mesteren har talt. (foto: inter miami, twitter)

Lionel Messi er kongen på banen, uansett hvem han spiller for og i mot. Argentineren står stille på midtbanen når han føler for det, uten at noen trenere eller medspillere klager, alle vet at Messi trenger bare noen minutter til magi, nok til å avgjøre kampene. På treningsfeltet er det heller ingen tvil om hvem som er kongen. Jean-Clair Todibo mimrer hvordan det var å ha Messi mot seg på treningene hos Barcelona.

Todibo ble hentet til Barcelona fra Toulouse i 2019. Franskmannen slo aldri gjennom hos Barca, men fikk med seg fem kamper og nok av Barca-treninger til å se hvem som var sjefen i klubben.

LES: Erik ten Hag bekrefter exit

-Hos Barcelona måtte vi ikke røre Messi på trening. Det høres rart ut, men det er sant, forteller Todibo ifølge Marca.

Todibo hadde som midtstopper oppgaven med å stanse Messi på trening, en rimelig umulig oppgave når du ikke engang kan pirke borti verdens beste spiller.

-Vi var nødt til å være forsiktige, men det er helt normalt, for han var vår beste spiller og skulle ikke komme til skade, sier Todibo.

Nå spiller Todibo for Nice og et av Europas beste forsvar for tiden, med bare fire baklengs på 13 Ligue 1-kamper. Lionel Messi har sitt MLS-kongerike hos David Beckham i Miami.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds