Må og skal ha keeper. (foto: real, twitter)

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti har sagt at han ikke vet om Jude Bellingham kan opprettholde sin opprørende form for Los Blancos, men erklærte at det ikke lenger er gitt at han kommer tilbake til jorden. Etter bare 16 kamper for Los Blancos har Bellingham scoret 15 mål og fire målgivende pasninger, og overgår slike som Cristiano Ronaldo og Alfredo di Stefano da de startet i Real Madrid. Og alt i en alder av 20.

Gitt at Zinedine Zidane er Bellinghams idol, og engelskmannen bærer nummer fem som Zidane gjorde på Santiago Bernabeu, har de to blitt sammenlignet på forskjellige punkter denne sesongen. For Ancelotti var Bellingham en bedre målscorer, selv om han manglet noe av franskmannens kvalitet.

Les: 1 – 2 over Hødd og vipps er Lyn tilbake i OBOS-Ligaen

Det er vanskelig å sammenligne to forskjellige generasjoner. En av forskjellene jeg ser er at Bellingham kommer til «området» på en måte som Zidane ikke hadde, og Zidane hadde en individuell kvalitet som Bellingham ikke har. Det er forskjellen, men dette er moderne fotball, som ønsker fysisk sterke spillere som Bellingham, som er i stand til å dekke hele banen veldig raskt.

Det føltes absolutt slik onsdag kveld, da Bellingham dukket opp over hele Bernabeu, som målscorer, leverandør og også var en av deres beste forsvarsspillere. Ancelotti ble spurt om lederskapet Bellingham viste med lagkameratene sine også.

«Han er en seriøs, profesjonell ung mann som føler seg veldig bra og har tilpasset seg veldig godt til garderoben. Han jobber, han kommer veldig godt overens med de andre. Han må forbedre spansken (smiler). Som jeg har sagt mange ganger, ingen er perfekte. Han må forbedre seg.»

«Han er 20 år gammel. Han har overrasket oss og fortsetter å overraske oss alle. Det er ikke vanskelig å si at han ikke vil være en meteoritt [vil ikke krasje og brenne]. Han har et stort talent. Han er en moderne spiller, ideell for dagens fotball, med intensitet og evne til å dekke hele kampen veldig raskt.

Bellingham kunne så langt ikke drømt om en bedre start på karrieren i Spania, og har allerede blitt en fanfavoritt. Fans som strømmer til Bernabeu med navnet hans på ryggen. Mens Karim Benzema åpenbart har vært savnet av Los Blancos, har Bellinghams utrolige prestasjon gjort at han sjelden blir nevnt i disse dager.

I går tok Real Madrid imot bunnlaget Granada og vant komfortabelt 2 – 0 Jude Bellingham spilte hele kampen og fikk et gult kort.

Det går rykter om at Zinedine Zidane kommer tilbake som manager for tredeje gang, etter Carlo Ancelotti sin avtale går ut på dato neste sommer. – De er forøvrig begge aktuelle for Manchester United som har intensivert arbeidet for en etterfølger etter Erik ten Hag.

Les: Luis Campos landet akkurat i São Paulo med mål om å hente supertalent foran nesa på Chelsea