(c) Bilde: PSG: Alphonse Areola

25 år gamle Alphonse Areola er så og si født inn i Paris Saint Germain, han ble hentet fra en lokal samarbeids klubb som 16 åring og har vært der siden.

Etter en rekke utlån i lavere divisjoner har han i de siste sesongene jobbet seg inn til å bli hovedstads klubben ubestridte nummer 1.  – Det var to ting som skjedde samtidig da ryktene om at Gianluigi Buffon skulle slutte i Juventus:

For det første Alphone Areola sa han uansett fortsetter i Paris Saint-Germain: » Jeg vil heller kjempe om plassen enn å bytte klubb, jeg er her så lenge de vil ha meg».  For det andre tilbudene startet å komme og Alphone Areola var 100 % avvisende.

Les: Massimo Allegri «Jeg mener han er det beste målvakten noensinne»

Paris Saint-Germains klubbpresident Nasser al-Khelaifi er opptatt av lojalitet og sier ingen, selv ikke Gianluigi Buffon skal erstatte Alphonse Areola.

Buffon spilte sin siste kamp for Juventus i 2-1-seieren mot Hellas Verona i Serie A lørdag, og satte punktum for 17 år i klubben. 40-åringen er klubbløs om kun få uker, men på spørsmål om hans neste stoppested kan bli Paris er PSGs klubbpresident Al-Khelaifi sikker i sin sak.Karoline Bjerkeli Grøvdal godt innenfor EM kravet i sesongdebut

«Vi har Areola. Han er vår nummer én» sa klubbpresidenten til den franske sportsavisen L’Équipe.

Les: Karoline Bjerkeli Grøvdal godt innenfor EM kravet i sesongdebut

……..

Den 35 år gamle midtbanespilleren Thiago Motta pensjoneres fra Paris Saint-Germain. Brasilianeren som har gjort italiener av seg kom til Paris Saint-Germain i 2012. Motta har tidligere spilt for Inter, Genoa, Atlètico Madrid og Barcelona.

Les: Chelsea-legenden klar for nye eventyr