Karoline Bjerkeli Grøvdal sin favorittøvelse er 300 meter hekk

Det var klart for sesongdebut på bane i Boston i natt og den startet meget bra for Karoline Bjerkeli Grøvdal. Hun løp inn til en tredjeplass med ny personlig rekord på 1500 meter med 4.06,18 litt over et sekund bedre enn sin forrige beste 4.07,25.

Vinner i Boston ble Etiopiske Dawit Seyaum som vant på 4.04,65. Johannes Flø som var tilstede under løpet sier været helt klart var en fordel for en løper fra Norge: » Gøy å se Grøvdal med sin imponerende sesongdebut her i Boston og at hun allerede er med i EM. Det kan bli veldig varmt, tror vi nordboere har en fordel av at det blir regn innimellom og levelige temperaturer».

Karoline Bjerkeli Grøvdal  klarte  EM-kravet.

Under Bislett Games skal hun løpe 3000 meter hinder, som er hennes hovedprioritet denne sesongen.

Målet er en plassering helt i toppen under EM i Berlin i august.