Børge Lund i landslagsdrakt

I juni kom det som et lite sjokk at suksesstrener Michael Apelgren meddelte klubben at han tar jobben som trener for Sävehof i Sverige. Siden da har det pågått en iherdig og grundig jobb med å finne den beste erstatteren for framtida.

Det har nå gitt resultater og Elverum Håndball meddelte at den nye hovedtreneren fra sesongen 2020/2021 er: Børge Lund!

Les: Per Kristian Bråtveit benket av seriemesteren etter telefon fra USA

Børge Lund har lang fartstid i norsk håndball og har erfaring som både spiller og trener, nå tildeles han jobben med å ta Elverum Håndball videre inn i fremtiden.

Lund har skrevet en 3 års kontrakt med Elverum Håndball fra sommeren 2020 til 2023.

Det har vært flere aktuelle kandidater, men klubben er trygg på at vi nå har gjort det korrekte valget, med å tilsette Børge Lund som ny hovedtrener for vårt elitelag.

Det var en fornøyd Nils Kristian Myhre som torsdag kunne meddele at avtalen var i boks og at arbeidet med kommende sesong er i full gang:

– Det har vært veldig avgjørende for Børge å ha med Raymond og de andre som jobber med det sportslige videre. Han har på ingen måte framsatt noe ønske om å ha med seg egne folk, men har snarere hatt en veldig stor respekt for og et ønske om å fortsette med de som jobber med laget i dag, sier Myhre.

Børge Lund er ingen hvem som helst å hente inn i en klubb som søker nye utfordringer hver dag. Med sine erfaringer fra landslag, norsk håndball og blant annet dansk og tysk håndball er det en rutinert trener som nå trer inn i manesjen i Terningen Arena.

Les på Helsesjefen: Vi har aldri spist mindre sukker enn nå