Først trodde Paris Saint-Germain manager Unai Emery han ville være klar til neste ukes returoppgjør i Champions League hjemme mot Real Madrid.

Pappa Neymar kom ut å sa det måtte opereres og at han ville være ute i 6 til 8 uker, nå viser det seg at begge tok feil. – Ute i fire måneder.

Den Brasilianske landslagslegen Rodrigo Lasmar forteller til den brasilianske avisen Globoesporte at skaden til Neymar er mer alvorlig enn først antatt, ettersom han hevder at det dreier seg om et brudd, og ikke en brist.

«Neymar er trist, men forstår at det ikke finnes noe annet alternativ. Han er fast bestemt på å bli frisk så fort som mulig. Vi skal gjøre vårt beste for å få det til».

Det er med skader akkurat som med værmeldinger, jo lenger frem i tid en prognose settes jo større usikkerhet er det. Regner man 3 måneder frem i tid vil man fort se at det er litt under 3 uker avspark for Brasil sin første VM kamp mot Sveits 17.juni.

Neymar skadet seg under søndagens seriekamp mot Marseille. Onsdag ble det klart at han må opereres på grunn av en forstuet ankel og et brudd på yttersiden av foten.

Ifølge L’Équipe ankom spilleren Rio torsdag morgen, før han tok et privatfly videre til Belo Horizonte, der operasjonen vil skje på lørdag.