(c) Foto: Stabæk: Edvard Race

Fire og et halvt år i Stabæk er over for forsvarsspiller Edvard Race. Han melder overgang til Raufoss på en ettårsavtale.

Race fikk sin Eliteserie-debut for Stabæk borte bot Bodø/Glimt i november 2015. I mars 2016 spilte han fra start i Eliteserie-premieren borte mot Aalesund.

Les: Den nyeste Eliteseriespilleren er 17 år

20-åringen er opprinnelig fra Moss og har spilt for Sprint-Jeløy, Moss og Kongsvinger i tillegg til Stabæk.

Edvard Race takker Stabæk på klubbens egen hjemmeside: Gjennom fire og et halvt år i Stabæk har jeg lært utrolig mye, og utviklet meg både på og utenfor banen. Det er en klubb jeg er blitt veldig glad i. Jeg vil alltid huske og sette pris på alle de fine folkene og minnene jeg har fra tiden min der.»

 

– Vi takker Edvard for innsatsen i Stabæk-trøya og den solide jobben han har lagt ned hos oss gjennom flere sesonger. Samtidig ønsker vi ham lykke til med nye utfordringer, sier sportssjef Inge André Olsen til Stabak.no.