Det virker stadig mer sannsynlig at Andrea Pirlo blir avskjediget som Juventus manager når sesongen er over, men slik flere italienske medier skriver, den gamle dame ønsker ikke å offentliggjøre noe som helst før de har en spektakulær erstatter på plass. Få om noen kan matche Real Madrid manager Zinedine Zidane sin nyhetsverdi i det minste.

Zinedine Zidane den neste sjefen i Torino.

Franskmannen spilte for Bianconeri fra 1996 til 2001 før han gikk over til Los Blancos, som han representerte til han ble pensjonist i 2006. På spørsmål om fremtiden hans etter slutten av denne sesongen, har Zidane vært uvanlig vag.

Les: Selges: Skulle erstatte Paul Pogba, men han har jo ikke dratt noe sted!

La Gazzetta dello Sport skriver at Pirlo lede laget de tre siste kampene for sesongen i Serie A, til tross for Juventus ‘tunge 3-0-nederlag mot AC Milan sist helg, som etterlater dem på femte plass. Han vil også få med seg Coppa Italia-finalen før han drar fra klubben.

Karismatisk og erfaren
I følge den italienske avisen er det to navn på bordet når det gjelder å erstatte Pirlo: Massimiliano Allegri eller Zidane.

«Juves situasjon antyder, eller pålegger nesten, valget av en sterk, karismatisk og erfaren skikkelse,»

Det forventes at Allegri kommer tilbake til klubben etter to års fravær. Treneren gikk opprinnelig av som Juventus-sjef i 2019 etter uenigheter med klubben om hvordan de skal komme seg videre.

Til tross for koblingene med Allegri, fortsetter Zidanes navn å bli nevnt, faktisk oftere og oftere. – Real Madrid manageren har ikke stengt døren for en avgang til sommeren..

«Jeg kommer til å gjøre det veldig enkelt for klubben, fordi de har gitt meg alt,» sa Zidane før kampen mot Sevilla.

«Kunne han fortsatt overraske alle, som i 2018 og 2019, med en overraskende beslutning? Og vil han akseptere å trene Juve i Europa League, med lite handlingsrom i overføringsmarkedet?» Gazzetta grublet.

Les: Agenten: Manchester United er ikke lenger på topp hos Jack Grealish

Det er ikke bare Gazzetta som knytter Zidane til Juventus, for Tuttosport mener også at han er på klubbens favorittliste.

De hadde følgende litt stakkato overskrift i går:

«Juve, ny trener: Zidane, Gattuso og Allegri,»

En ting skal imidlertid alle medier være enig i Juventus skal ha på plass en avtale før de annonserer noe som helst.