Fred Rutten peker

Fred Rutten er en klassisk arbeidshest som har ledet en rekke klubber i Nederland, sist ledet han Anderlecht til økonomisk ruin slit at Vincent Kompany måtte komme hjem og redde klubben med egne penger og arbeidsinnsats. – Siden da har Rutten hatt trenerjobber, men ikke på som hovedtrener.

Etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær den 21 november i fjor har en rekke sentrale ledere og personer i støtteapparatet trukket seg. – I påvente av nå manager har klubben ventet med å sette sammen et permanent trener apparat.

Les: Liverpool kaster seg inn i kampen om ustoppelige Aurélien Tchouaméni

Det er ikke mange dager igjen før vi får se Ajax manager Erik ten Hag på Old Trafford. – Han har naturlig nok noe å si for hvem han vil ha med i trenerapparatet, men signalene fra Manchester United er at sjefene og sportsdirektør John Murtough vil ha et solid grep på alle aspekter ved klubbens drift.

The Guardian melder at en av Erik ten Hag sine absolutte favoritter Fred Rutten har takket nei til å bli ten Hags assistenttrener. – Han velger heller å bli assistenttrener i PSV Eindhoven.

Ten Hag har Mitchell van der Gaag, Michael Reiziger og Winston Bogarde som assistenttrenere i Ajax nå. Mitchell van der Gaag er tiltenkt rollen som assisten manager, mens den tidligere Sir Alex Ferguson assistenten Steve McClaren også kommer inn i trenerapparatet i United. – Det er ikke skrevet kontrakter enda, men det skal være rett rundt hjørnet.

Les: Gareth Bale til Cardiff – en no-brainer